Wednesday, February 18, 2009

MINGGU KAWAN JADI TUA. SEMAKIN TUA.

Hari ini pula hari lahir kawan yang kita kenal.

Tak semua kenal dia tapi yang penting aku kenal dia. Siapa boleh lupa dengan dia yang mendapat gelaran "Hajah" dalam usia yang muda?

Apa lagi, luahkan ucapan hari lahir kepadanya. Jangan lupa luahkan perasaan cinta padanya, sebab dia belum mahu kahwin. Ha... Sudah jatuh cinta? Hak Hak Hak

Mahu tips beri hadiah padanya? Jangan beri unta sebab dia sudah saban tahun menunggangnya, jangan beri barang berimejkan zirafah sebab akan ada orang jeles dengannya, jangan beri burung sebab dia sudah punyai seekor "Kenari" dan yang penting jangan beri dia kejutan, maklum la orang tua, takut sakit jantung pula.

Dah tu nak bagi apa ek?

If possible, bagi la dia hadiah yang runcit-runcit je macam bagi pensel "Shaker" ke, pemadam Faber Castell ke, pembaris kayu ke, tak pun paling koman bagi paper clip.

Tatkala dia hembuskan api lilin lantas mengemukakan wish, kamu tahu apa dia mohon? Mungkin dia mohon supaya Umar Haiyat cepat kembali ke Malaysia kot.

Ini spekulasi, jangan percaya! Cuma imaginasi liar aku saja. Hak hak hak

HAPPY BIRTHDAY ILYA KE 26, jangan marah-marah okay? :p

6 comments:

  1. happy birthday yok!!

    happy birthday win!!

    ReplyDelete
  2. wiwin aku baru perasan la post kau ni.sori sgt2.

    suke2 hati je bgtau wish aku kat semua org..hahahaha

    ReplyDelete

Komenlah Aku