Wednesday, November 19, 2008

STRIKE THE EXAM OFF!!

Hahahaha.....

Exam telah tamat untuk semester ini.

First thing first, mahu tidur sampai mata aku kata " Wo bunguk, bangun la. Aku nak tengok cahaya".

Atau. Sampai ada lahanat yang buat bising di bilik aku minta blue. Ingat aku tokan ke ape?

Biar pun aku jawab exam macam jahanam untuk semua paper, aku hanya mampu berdoa agar semua lulus biarpun colour tak flying sangat. Asal lulus sudeh...

Dah, dah. Aku nak tidur. Malam nanti nak belajar memancing. Esok nak pergi beli hadiah. Banyaknya aktiviti lepas exam...

Hehehe...

2 comments:

  1. time solat jangan tak bagun wak...kang bangun2 kat "tempat" lain dah........

    ReplyDelete

Komenlah Aku