Tuesday, December 28, 2010

DAH AKHIR TAHUN DAH

First time kerja di syarikat yang agak besar walaupun sebenarnya aku digaji untuk mengendalikan subsidiarinya sahaja. Walaupun hanya subsidiari sahaja namun segala kehendak dari holding aku kena ikut.

Corporate dateline, audit requirement, corporate requirement, report itu, report ini.

Lebih-lebih lagi bila nak tutup akaun akhir tahun macam sekarang ni. Tergolek-golek jugak nak kena buat semua. Banyak sangat benda baru yang nak kena belajar sampai tak ter-catch up.

Oh, tak dapat la aku update entri selalu. Eh, macam la aku selalu update. Hehehe.

Oh, aku harap semua cepat-cepat habis. Ini bukan rungutan hokay!

1 comment:

  1. template baru!!! nmpak sgt aku dah lama tak jengah.

    ReplyDelete

Komenlah Aku